En el disseny d’un escenari, les formes no rectangulars són les més atractives però el cost més elevat. Per això a Saez DeCom ja disposem de diferents opcions, el lloguer de tarima circular soluciona aquest inconvenient. Amb 4mts de diàmetre i alçada regulable de 20 centímetres a 1 metre d’alçada. El lloguer de tarima circular està disponible amb vessant de roba o rígid, depenent de les necessitats estètiques o pressupostàries.

La tarima o escenari circular es considerava un record de l’antic circ romà, el lloguer de tarima circular és el complement ideal per passarel·les de moda, escenaris o per donar un toc més interessant a configuracions més clàssiques de tarimes.

Composta per diferents mòduls construïts en alumini i tauler fenòlic, el disseny daquesta tarima circular permet càrregues de fins a 750kg m2. D’aquesta manera es pot utilitzar per a diferents tipologies d’esdeveniments com ara presentacions de cotxes o elements pesants.

El sistema de mòduls de la nostra tarima circular permet embarcar passarel·les de 1 o 2 metres d’amplada sense necessitat d’adaptar altres mòduls de construcció, d’aquesta manera la converteix en un element molt pràctic per a passarel·les de moda o concerts de format petit i mitjà.

La utilització d´una tarima circular per a esdeveniments és una solució ideal per a esdeveniments de tipus 360 graus on el públic envolta l´escenari.

A Saez Decom som experts en la construcció i el muntatge d’escenaris. Fa diverses dècades que muntem escenaris per a tot tipus d’esdeveniments i contextos: fires, congressos, presentacions de productes i serveis, reunions d’empreses, casaments, etc.

A Saez Decom fa més de 25 anys que dediquem al disseny i lloguer d’escenaris o tarimes de lloguer per a esdeveniments. Amb el lloguer d´aquest tipus de tarima circular oferim un nou servei més ràpid i econòmic per a la decoració del vostre esdeveniment.