Una de les claus perquè el teu esdeveniment sigui un èxit rotund és saber aprofitar tots els recursos disponibles, sempre que es facin servir de forma correcta, creativa i d’acord amb els valors de la vostra marca. Per aquesta raó a Saez Decom seguim oferint el nostre servei de lloguer de decoració per a esdeveniments.

Catàleg de lloguer de decoració per a esdeveniments

El nostre ampli catàleg us ofereix la possibilitat de contractar nombrosos elements decoratius que poden adequar-se a les vostres necessitats.

Les possibilitats són gairebé infinites, comptem amb un gran nombre de solucions decoratives adaptables a tots els espais que et puguis imaginar. Un dels nostres productes estrella és l’exclusiu sistema modular 4to8, també conegut com a mòduls corporis. Té diverses utilitats, pots separar espais d’una forma elegant i vistosa, pot ser usat de fons d’escenari, fins i tot crear caixes de llum amb formes sorprenents usant il·luminació per obtenir un resultat espectacular.

No ens oblidem de la resta d’elements com ara les nostres vistoses parets de llum que aporten brillantor i color a l’escena, o les nostres caixes de llum amb impressions personalitzades, perfectes per potenciar la teva imatge de marca.

Més productes del nostre servei de decoració per a esdeveniments

  • Mobiliari per a esdeveniments
  • Estands personalitzats
  • Senyalètica

Com podeu veure podríem estar tot el dia enumerant tots els nostres productes i serveis, la qual cosa seria molt avorrit, per això creiem que és millor que et prenguis el teu temps i naveguis per la nostra pàgina web, fes un cop d’ull al nostre ampli catàleg i segur que trobaràs el que necessites perquè el teu esdeveniment sigui perfecte i memorable.
Si teniu qualsevol dubte o necessiteu fer una consulta amb un dels nostres especialistes, us suggerim que us poseu en contacte directament amb nosaltres i us atendrem encantats.