Saez Decom ha subministrat cortines de fons d’escenari per al festival Eufònic, és un festival sobre arts sonores i visuals, de quatre dies de durada i que se celebra a les Terres de l’Ebre: Sant Carles de la Ràpita, Amposta, Tortosa, Alcanar, Miravet i Ulldecona. Arts sonores i visuals en la màxima esplendor: actuacions audiovisuals, tallers, instal·lacions visuals en espais museístics, accions sonores, activitats per a públic familiar i concerts en espais singulars. La singularitat del paisatge de les Terres de l’Ebre en general i del Delta de l’Ebre en particular són l’element vertebrador i diferencial de la mostra, convertint Eufònic en una experiència sonora i visual amarrada en aquest paisatge.

La cinquena edició del festival va ser de l’1 al 4 de setembre de 2016, i les instal·lacions artístiques a altres poblacions es van inaugurar entre els dos darrers caps de setmana d’agost.

Totes les instal·lacions es podran visitar fins al?11 de setembre, una setmana després que hagi finalitzat el festival Eufònic. Això permet expandir també el festival en el temps i allargar-lo més enllà de quatre dies estrictes, què és on es concentren la major part de les activitats. A més, s’ha organitzat una visita guiada a les instal·lacions de Lo Pati, Alcanar i Ulldecona el dissabte 3 de setembre, durant el cap de setmana de la celebració del gruix d’activitats d’Eufònic.

Saez Decom ha subministrat: cortines ignífugues per a separadors d’ambients i fons d’escenari amb sistema pipe and drape.