El món de l’escenografia ha fet un gir tecnològic en tots els sentits a causa de la tecnologia LED. No només a pantalles d’última tecnologia amb el pitch més petit, més resolució, etc. o en la introducció de nous focus de baix consum i menor mida.

Ens referim a la introducció de la tecnologia LED a la fusta oa la construcció d’elements decoratius que engloben una escenografia. El que vindríem a batejar com a TecnoDeco. El concepte TecnoDeco, per a nosaltres, és aquell que engloba tecnologia (LEDs, automatismes, sistemes de control, etc.) i artesania, per oferir un resultat singular i estèticament cridaner, que ens permeti donar vida a un element estàtic, com és una decoració o escenografia.

A Saez DeCom investiguem i oferim als nostres clients la possibilitat d’integrar aquesta tecnologia a les escenografies dels seus esdeveniments. Des de productes com l’Stage Slim que dóna un valor estètic i convertible a les tarimes fins a elements interactius programats a Arduino.
En aquest sentit, podem oferir peces escenogràfiques construïdes en control numèric i integrant LEDs de qualsevol tipus, així com l’electrònica de control al mateix disseny.

El resultat és un nou producte personalitzat per a un nou esdeveniment. Aquest tipus de tecnologia per a les escenografies s’ha de controlar i sincronitzar amb els altres elements audiovisuals com són les pantalles o la il·luminació general. Per això comptem amb sistemes de control compatibles o protocols de comunicació universals com DMX, RS-232, etc.

L’equip de SaezDeCom està preparat pel vostre nou repte, ens truques?