En la producció d´un esdeveniment o congrés, el fons d´escenari o Backdrop és la peça més important per als nostres clients. A Saez Decom som especialistes en el disseny i la construcció de fons d’escenaris, backdrops i tarimes per als teus esdeveniments. En aquesta entrada et volem explicar els diferents tipus de fons d’escenari i com els podem construir; entapissats amb teles ignifugues, amb lletres corpòries, amb impressió digital de gran format, etc. Començarem amb el més senzill i econòmic, combinant-ho amb diferents gadgets que a Saez Decom disposem per a lloguer d’esdeveniments.

El Pipe and drape és un sistema modular basat en tubs d’alumini telescòpic on pots muntar cortines ignifugues de diferents colors. Pots emmarcar la pantalla i il·luminar les cortines. Des d’aquesta base podeu combinar caixes de llum o corporis com 4To8. Fins i tot a sobre de l’escenari pots posar lletres corpòries fabricades a mida.

Els bastidors de fusta, ens permeten la construcció de backdrops de qualsevol mida, ens pots enviar el teu disseny o t’ho podem dissenyar al nostre departament d’infografies 3D. Els entapissem amb teles ignifugues o amb impressions de gran format.  La fusteria en aquests casos ens permet fer infinitat de formes, cosa que no ens permet la fusteria d’alumini. Donar volum al fons d’escenari, ho podem aconseguir amb lletres corpòries, posant a diferents alçades els bastidors o amb una elaborada il·luminació.

Les caixes de Llum de Saez Decom o FrameWalls ens permeten proporcionar volum i llum. Com així, personalitzeu-les amb impressions de gran format, il·luminades per l’interior. La combinació de diferents mides i colors farà que el teu esdeveniment sigui vistós.

Dins la nostra secció de lloguer per a esdeveniments, pots trobar un producte exclusiu de Saez Decom pensat per a fons d’escenaris entre altres coses, parlem de 4To8. Combinant els seus diferents dissenys i il·luminació, aconseguim backdrops únics. Pots penjar-los sobre truss i donar-li profunditat construint columnes amb el mateix sistema.

Necessites ajuda per dissenyar el teu fons descenari? No dubtis a trucar-nos!