Si el vostre treball consisteix a organitzar esdeveniments, sabràs que la decoració d’escenaris per a esdeveniments és la part més important de tot. L’escenari és el punt on es concentren totes les mirades alhora durant una presentació de producte o servei, conferència, xerrada, etc. Has de saber aprofitar tots els recursos disponibles per esprémer al màxim el potencial que et pot oferir un escenari ben dissenyat, muntat i decorat. No serveix qualsevol decoració, cada esdeveniment és diferent, cada presentació és diferent i el tipus de públic en pot diferir.

Escull el fons d’escenari adequat per al teu esdeveniment

És sempre difícil decidir-se pel fons descenari perfecte per al teu esdeveniment. Depenent del tipus desdeveniment que vulguis organitzar és convenient utilitzar un fons o un altre. En la decoració d’escenaris per a esdeveniments no hi ha normes escrites, simplement utilitza la lògica. Si és una presentació de producte és preferible utilitzar pantalles al fons per poder acompanyar la presentació amb imatges o vídeos sobre el teu nou producte o servei. Els lliuraments de premis, per exemple, solen ser esdeveniments d’etiqueta i requereixen un fons més formal, una cortina negra elegant podria ser una opció. Així mateix és important intentar donar-li un toc creatiu, una mica distintiu i que et separi de la resta de competidors, ofereix una cosa memorable als assistents del teu esdeveniment.

Potencia la teva imatge de marca o corporativa

Podem utilitzar la decoració d’escenaris per a esdeveniments per molt més que sorprendre els assistents a l’esdeveniment amb una decoració trencadora i memorable, també cal fer servir tots els recursos i espais disponibles per potenciar la imatge de la teva marca, sempre amb sentit i de la forma més subtil possible. A Saez Decom tenim diverses maneres d’aconseguir aquest objectiu. Una és la fabricació de logos en 3D i lletres corpòries, el resultat és espectacular i és una forma senzilla i efectiva de potenciar la teva imatge de marca.

Confia en dissenyadors o decoradors amb experiència

No hi ha cap persona millor indicada per a la decoració d’escenaris per a esdeveniments que un dissenyador o decorador experimentat i amb bon criteri. Si tot i així no acaba de convèncer-te el disseny proposat i vols demanar segones opinions, oblida’t de preguntar a persones que no hagin estudiat disseny o decoració ia més sàpigues de bona tinta que són bons a la seva feina, només demana consells o opinió a professionals experimentats en la decoració o dissenyadors.

Si voleu més consells sobre decoració d’escenaris per a esdeveniments, no dubteu a contactar amb les nostres oficines i us atendrem encantats.