Per preparar un gran esdeveniment que sigui tot un èxit cal ser capaç d’atendre tots els detalls, per molt minúsculs siguin aquests. El nostre llarg recorregut i gran experiència al món dels esdeveniments ens ha atorgat la capacitat per poder manejar tots els detalls en grans esdeveniments, ajudant-te en tot el possible, perquè el teu esdeveniment sigui un èxit i surti tot a demanar de boca.

Entenem que pot ser una tasca aclaparadora, per això et facilitem i posem a la teva disposició una petita guia de com triar moquetes firals pel teu esdeveniment. Així podreu centrar les vostres atencions en altres facetes mentre teniu l’elecció de moqueta solucionada.

L’elecció de la moqueta juga un paper vital a la presentació de la teva marca i la teva imatge corporativa, per tant hauries de tenir en compte aquests factors a l’hora d’escollir:

  • El color de la moqueta ha de ser consonant amb els colors de la marca, imatge corporativa, escenari, estand, etc.
  • Haureu d’ajudar a distingir la vostra marca de la resta de marques presents a l’esdeveniment.
  • En la mesura del possible, heu d’ajudar a realçar l’espai creat per realitzar la presentació, esdeveniment, etc.
  • Heu d’atreure l’atenció dels visitants i altres marques presents.

Per a grans esdeveniments amb una afluència de persones contínua i constant és recomanable fer servir les nostres moquetes per a esdeveniments o moquetes firals, ja que estan pensades per a un ús intens i prolongat, comptem amb catàleg ampli i assortit en colors i mides de fibra.

Si el teu esdeveniment és una presentació de producte o nou servei, fins i tot una reunió d’empresa, i vols que el terra, a més de comptar amb una qualitat excel·lent, també potenciï la teva imatge de marca o colors corporatius, et recomanem l’ús de sòls de linòleum , del color que vulguis, fins i tot amb impressió personalitzada, perquè la teva marca tingui una presència inigualable. Els terres de linòleum són molt flexibles i resistents, sent un material molt polivalent perfecte per a una gran varietat d’usos.

Si tens algun dubte sobre quin tipus de moqueta necessites per al teu projecte, estarem encantats de poder ajudar-te en tot el possible, per això posa’t en contacte amb el nostre equip en qualsevol moment.