No sabeu com triar el disseny d’un fons d’escenari? T’oferim una petita mostra amb algunes possibilitats.

Les grans empreses que atenen esdeveniments solen manejar grans pressupostos per al disseny i la creació de fons d’escenari. Són creacions fantàstiques, amb què tots quedem fascinats, però no ens podem permetre.

A la major part de projectes que requereixen creativitat i enginy, no tenir un gran pressupost no suposa un impediment per complir els nostres objectius i obtenir un gran resultat.

Només és qüestió de fer servir el nostre enginy, ser creatius, treballar amb els materials adequats i deixar-te aconsellar per bons professionals al sector. Saez Decom té més de 30 anys d’experiència en el disseny, la fabricació i el muntatge de fons d’escenari, així que estem més que disposats a compartir tants consells com necessitis.

Una de les formes més econòmiques i rendibles d’aconseguir un fons d’escenari senzill, elegant i sobri és fer servir el nostre sistema de Pipe and drape, pots fer servir una gran varietat de teles ignífugues, amb Pipe and drape pots ampliar o reduir el fons d’escenari com vulguis i quan vulguis. És un sistema molt versàtil, fàcil de transportar, muntar i desmuntar.

Les pantalles de projecció són un element molt important als escenaris o fons descenaris, la qualitat de la tela ha de ser adequada per a una reproducció èpica. És una forma senzilla, fàcil de muntar i econòmica, a més pots representar les peces audiovisuals.

Recomanem també l´ús dels nostres frame walls per crear uns fons d´escenari variats, amb estil, versàtils i fàcils de transportar i muntar. Tenim una gran varietat de formes que podeu combinar entre elles per obtenir creacions úniques, tot això juntament amb una bona il·luminació pot fer miracles a l’hora de crear fons d’escenari.

¿Quin és el teu fons d’escenari perfecte? ¿Com el construiries?. Explica’ns-ho!