Els nostres cubs de llum LED estan dissenyats per satisfer les necessitats dels organitzadors i decoradors desdeveniments. Aquest producte cridaner proporciona impacte i atrau l’atenció dels assistents, a més, li dóna visibilitat i colorit a la vostra marca.

Les galledes de llum garanteixen una brillantor màxima sense preocupar-te per res més. Alhora, transmeten el missatge desitjat gràcies a la personalització i flexibilitat a què es poden sotmetre. A més, són un element decoratiu molt versàtil ja que són fàcils de transportar, instal·lar i sobretot d’usar.

1. Estan disponibles en diferents mides?

Sí, les mides estàndard són de 1×1, 1’5 x 1’5, 2 x 2 i 1×1,50 metres. Encara que podem fabricar qualsevol mida que necessitis, l’ideal seria que contactessis amb les nostres oficines per saber si podem dur a terme la mida que tens al cap.

2. Es poden integrar i/o combinar amb altres accessoris?

Per descomptat, el nostre producte és versàtil i encaixa amb qualsevol element decoratiu que puguis imaginar. A més, pots utilitzar-lo com a il·luminació principal, secundària, com a senyalètica o simplement com a decoració sobre un escenari gràcies al fet que podem personalitzar-lo amb el disseny que tu vulguis.

3. Es poden utilitzar en connexió amb tecnologia interactiva?

Sí, la tecnologia LED RGB es pot controlar des d’una taula d’il·luminació i també des d’una tauleta. Amb funcions bàsiques com apagat/encesa, intermitències, velocitat, intensitat i diferents colors així com efectes. A més, sobra dir que pots programes totes les seqüències que vulguis, com més t’agradi.

4. Què tan fàcils són d’instal·lar i fer servir?

Suuuuper fàcil, fins a la meva àvia podria fer-lo servir. Igualment, nosaltres ens encarreguem de la pre-instal·lació. Així mateix, podem penjar-les del sostre sense necessitat de passar cables ja que funcionen amb bateria, amb autonomia fins a 10 hores i es controlen per wifi.

5. Quines són les millors aplicacions per als cubs de llum?

Les aplicacions són tantes com puguis imaginar. Es poden penjar a diferents alçades i també es poden apilar. El producte llueix especialment bé quan funciona com a llum única gràcies als efectes i als canvis de colors i intensitat, però n’és només un exemple, la imaginació és el límit. Contacta amb les nostres oficines i depenent del teu esdeveniment, et podrem donar algunes idees i ajudar-te en tot el possible.