A Saez Decom passem molt de temps decorant espais amb separadors d’habitacions. Quan els nostres clients ho necessiten; reduir espais, tapar parets horribles, crear un armari, mampares, separar el càtering amb burladeros per als cambrers o simplement amagar les caixes generades per l’equipament tècnic del teu esdeveniment.

Quan els nostres clients ho necessiten; reduir espais, tapar parets horribles, crear un armari, mampares, separar el càtering amb burladeros per als cambrers o simplement amagar les caixes generades per l’equipament tècnic del teu esdeveniment. Els separadors d’habitacions són el primer que noten quan arriben a l’habitació. A Saez Decom volem ajudar-te a que el teu esdeveniment sigui un èxit. A continuació, proposem diverses solucions per separar entorns:

Un clàssic entre els clàssics, Pipe and Drape: Saez Decom va ser la primera empresa a Espanya a introduir i distribuir aquest reconegut producte americà. De muntatge ràpid i senzill, es compon d´uns pals telescòpics que poden arribar fins a 5mts d´alçada. No necessites estructura al sostre, ni escales per penjar res. Unes cortines especials es pengen fàcilment als transversals i cap amunt! Les cortines us les podem col·locar o llises o arrufades i depenent de l’ambient que vulgueu donar, les podem col·locar de color negre o blanc. El color negre us donarà un ambient sobri i elegant. El color blanc el podeu il·luminar amb lluminària RGB canviant el color de l’ambient de la sala, imagina-t’ho en una presentació de producte, un sopar, un casament o en un bar mitzvah, com a exemple d’aplicació.

Una novetat, 4To8: Una creació exclusiva de Saez Decom que pot donar el toc exclusiu al vostre esdeveniment, combinant els diferents dissenys que posem a la vostra disposició. A part de crear separadors d’ambients, podeu combinar-lo amb pipe and drape o donar un ambient diferenciat al vostre esdeveniment amb les columnes il·luminades interiorment. És un sistema modular i lleuger realitzat amb plàstic blanc amb les peces d´unió en metacrilat transparent.

El nostre favorit, Caixes de llum o FrameWalls: Com en el cas del 4To8, és un producte exclusiu que només trobareu a Saez Decom. Aquest sistema està construït en alumini modular, el pots demanar amb tela negra tensada per fer murs de fins a 2’5mts d’alçada a 4 cares. També ho pots demanar en blanc, en aquest cas podem personalitzar les cares que vulguis amb impressions en gran format. Il·luminar des de dins amb llum RGB i crear caixes de llum espectaculars. Separa els ambients del teu esdeveniment amb els nostres mòduls estandarditzats de 1 o 2mts d’amplada i 2’5mts d’alt. Amb aquest mateix sistema pots aplicar senyalètica per al teu esdeveniment corporatiu, tindràs una imatge més personalitzada, el teu esdeveniment serà un èxit i sobretot ningú no es perdrà!

T’atreveixes? Quin és el separador d’ambient que millor s’adapta al vostre esdeveniment? Comenta’ns-ho en aquesta entrada o posa’t en contacte amb nosaltres perquè t’ho muntem.