A poc a poc, l’economia es recupera, Barcelona creix cada any i Saez Decom creix amb ella. La quantitat de feina que estem tenint aquest any és proporcional al vertiginós augment d’esdeveniments que es fan a la nostra ciutat cada any. És per això que hem decidit expandir una mica més el nostre servei de lloguer descenaris per a tot tipus desdeveniments.

Lloguer d´escenaris personalitzats per a tot tipus d´esdeveniments

Com que tenim un taller equipat a la darrera i un equip de fabricació liderat per un mestre fuster amb més de 30 anys d’experiència, sovint se’ns encarreguen el disseny i la fabricació d’escenaris personalitzats de tota mena. Comptem amb tot tipus de materials per a la realització d’escenaris: escales i tarimes de totes les mides, moquetes de gruix diferent i disponibles en multitud de colors, teles i cortines per realitzar els fons amb pipe and drape, cadires i taules personalitzades de creació exclusiva , faristols dissenyats per a la teva marca, rampes daccés a lescenari de totes les mides, etc.

Podem fer servir un gran nombre de solucions per crear un fons d’escenari perfecte per a cada ocasió: pipe and drape, parets de llum, fins i tot els nostres exclusius corporis 4to8, perfectes per a aquest servei de lloguer d’escenaris per a tot tipus d’esdeveniments. Pots combinar els diferents dissenys per obtenir un resultat original cada vegada, les combinacions són nombroses, a més aquest any 2017 se celebra el 150è aniversari del naixement de Josep Puig i Cadafalch, un dels arquitectes catalans que millor van representar el modernisme a finals del segle XIX, per això al nostre 4to8 posem a la teva disposició el disseny Barcelona, inspirada en la creació “la flor de Barcelona” per aquest representatiu arquitecte.

El nostre servei de lloguer d’escenaris és perfecte per a tot tipus d’esdeveniments com ara fires, congressos, casaments, esdeveniments en hotels, Bar Mitzvah, desfilades de moda, etc.

Per a més informació sobre el nostre servei de lloguer d’escenaris, poseu-vos en contacte amb les nostres oficines i us atendrem encantats.