Pantalles de projecció

A finals de juny, per encàrrec dels nostres amics de Block AV, vam construir un plató amb pantalles de projecció de 24 metres de llarg. Va tenir lloc a la sala de ball de l’Hotel Hilton Diagonal de Barcelona. Les pantalles de projecció frontal estaven entapissades en dues peces de 16 i 8 metres en angle.

Hotel Hilton Diagonal de Barcelona

Ordre: Bloc AV

Mida: 24 m

BARCELONA, ESPANYA
6 de setembre de 2022

Construït sobre un marc de fusta, l’alçada total d’aquest espectacular conjunt era de 5,5 metres per 24 metres de llarg. La pantalla estava separada de la base per una estructura de fusta pintada en forma de prestatge, que allotjava una tira LED RGB de la mateixa mida a la seva part inferior. Això protegia la pantalla de la llum del sòl i, d’altra banda, il·luminava la part inferior de les pantalles de projecció. Això estava controlat pels controladors DMX instal·lats pel nostre equip.

A més, a la part dreta de la projecció hi havia una espectacular biga feta de fusta contraxapada i nuclis d’alumini que emmarcava la part superior de les pantalles de projecció, aquesta volava a 3 metres de la part més allunyada de la pantalla. Es va realitzar en una de les pantalles de projecció mitjançant un complex sistema de contrapesos dissenyat per l’equip de Saez DeCom.

24

Metres de llarg

2

Colors de la catifa

Al peu del conjunt vam instal·lar una plataforma de 20 metres de forma triangular a diferents alçades. Estava fet de fusta amb control numèric i cobert amb moqueta de 2 colors. La part posterior estava decorada amb un conjunt de lames pintades de color blanc de 80×80 a diferents alçades, donant una sensació de profunditat a la plataforma.

A Saez DeCom som especialistes en la construcció de pantalles de projecció i decorats de gran format, fets a mida o dissenyats pel nostre equip de disseny.

Si tens qualsevol dubte, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’informarem dels detalls. A Saez DeCom tenim més de 40 anys d’experiència en la construcció d’esdeveniments.

Tecnologia

A Saez Decom fem servir la tecnologia més avançada de darrera generació.

Termini

Complim amb els terminis de temps marcats i establerts a cada projecte.